Regels thuiswerk

Regels thuiswerk

Als je aan thuiswerk begint, dan zijn er enkele regels waar je je wel een beetje aan moet houden. Dit zorgt dat voor jou en voor anderen het ook leuk blijft en iedereen op een eerlijke manier kan werken. Als eerst is het belangrijk om te weten dat je tot niets toe verplicht bent, en zelf bepaald tot hoever je gaat. Let wel dat het werken als webcam model voor de meeste een erotische beleving is en men dat ook verwacht. Als je weinig tot niets doet en het maar een saaie bedoeling is dan zal jouw carriere ook geen lang leven beschoren zijn. Het is daarom altijd wijsheid de belangrijke regeltjes even door te nemen als model.

Als je je inschrijft dien je ook een ID bewijs te overleggen met daarin jouw minimale leeftijd vanaf 18 jaar en ouder. Vanuit Nederland of Belgie is dit gewoon mogelijk.

Wat wel en niet kan

Wat wel en niet kan

Het meest vervelende is vaak het misleiden van bezoekers. Zij hebben namelijk een bepaalde verwachting en het stelt vaak telleur dat deze niet of slecht wordt voldaan. Als jij een zelfrespecterend webcam model bent dan weet je vaak wat je te bieden hebt en dat mensen bij jou graag in jouw persoonlijke chatroom zullen zijn. Het op of aandringen is niet aan te raden.

Klanten zullen vaak verregaande voorstellen doen zoals het proberen af te spreken, het uitwisselen van mobiele telefoonnummers of elkaar berichtjes sturen op whatsapp. Vanuit onze ervaring gezien is dit nooit een verstandige keuze, omdat je op dat moment buiten het webcam bedrijf om contact zal gaan hebben met onbekende.

Dit kan soms leiden tot vervelende situaties waar natuurlijk niemand op zit te wachten. Het is dus aan te raden niet mee te gaan met zulke voorstellen en zorgen voor een betrouwbare show als webcam model internationaal.

Leuk en spannend

Leuk & spannend

Toch ervaart de gemiddelde webcam dame actief als webcam model een leuke en plezierige tijd, waarbij veel onderwerpen ter sprake komen. Je zult ook ontdekken dat mensen graag met je willen chatten tegen betaling en soms ook een luisterend oor nodig hebben. Je komt vanalles tegen met leuke en vooral blijvende ervaringen die je nog lang zullen heugen. Als je meer wilt weten over webcam model en in wilt schrijven kan dat via deze pagina op discrete wijze.

Het inschrijvings gedeelte staat verder los van wat de bezoekers te zien krijgen. Wat jij dus op je publieke profiel invult mag dan ook helemaal verzonnen zijn. Ter administratie wat afgeschermd staat staan alleen de nodige gegevens voor o.a uitbetaling. Bezoekers zullen deze ook nooit inzien. Als we je interesse hebben gewekt zie dan kopje direct inschrijven.

Inschrijven thuiswerk

Direct inschrijven

Indien je interesse hebt met thuiswerk als webcam model aan de slag te gaan dan kan je gebruik maken van het volgende inschrijf formulier. Het aanmelden is discreet en kan je binnen 24 uur aan de slag met thuiswerk als webcam model. Je ontvangt direct een schriftelijke reactie waarmee je jouw profiel als cam model af kunt ronden. Discretie altijd geboden!