Tips thuiswerk

Tips & weetjes

Het werken als webcam model is leuk, varierend en afwisselend. Om je gemotiveerd te houden bieden we je graag tips welk je elke dag met nieuwe en frisse energie doen thuis werken! Zorg er als eerst voor dat je werk ruimte of de plek waarin je werken wilt netjes, gestructureerd en georganiseerd is. Het speelt ook mee welke achtergrond je zoal hebt en zorg dat er altijd voldoende belichting is en dat je zichtbaar in beeld bent.

De keuze om je microfoon aan te zetten is natuurlijk aan jou, maar wij raden het wel aan omdat men zo jou ook kan horen naast zien. Als je werkt is het handig als je ook niet gestoord wordt midden in een cam sessie. Wees ook afwisselend, iedere dag hetzelfde stukje kleding is ook niet echt handig en kan gauw leiden tot erop uitgekeken zijn.

Werken vanuit huis

Werken vanuit huis

Met thuiswerk heb je het voordeel om vanuit huis te kunnen werken op je eigen tijden en tempo, maar ook dat je zelf natuurlijk aan de slag zal moeten wil je geld verdienen. Stel jezelf een doel voor, zoals het behalen van een rijbewijs, sparen of afbetalen van schulden, en werk deze as you go op jouw tempo uit. Het cammen is een leuk tijdsverdrijf en zoeken veel mensen in de avonduren vooral spannend vertier en meer.

De meeste cammers die net beginnen met webcam model thuiswerk zullen de eerste periode alles nog ontdekken, en geringe uurtjes per week maken. Gevorderde of zelfs professionele webcam modellen maken serieuze uren per dag maar verdienen dan ook uitstekend. Het is aan jou om te ontdekken of je er geschikt voor bent voor thuiswerk cams.

Wij hebben over de loop der jaren meerdere succesvolle cam modellen voort gebracht. Mischien ben jij de volgende!

Spannend houden

Spannend weten te houden

Net zoals de actie in de slaapkamer is het van belang het spel ook spannend te houden. Het is aan jou om te beslissen wat je doet en hoever je natuurlijk gaat. Wij kunnen je aanraden gebruik te maken van verschillende kleding en / of lingerie maar natuurlijk ook gebruik van speeltjes als jou dat leuk lijkt. Als webcam model kan je er ook voor kiezen om samen met je partner een 'schouwspel' op te zetten. Stellen krijgen vaak net wat meer aandacht en is het interessant om aan te melden.

Wil je meer weten of je direct aanmelden? Hieronder volgt ons aanmeldformulier welk je direct doorverwijst naar de aanmeld pagina. Binnen 24 uur kan je aan de slag als webcam model.

Inschrijven thuiswerk

Direct inschrijven

Indien je interesse hebt met thuiswerk als webcam model aan de slag te gaan dan kan je gebruik maken van het volgende inschrijf formulier. Het aanmelden is discreet en kan je binnen 24 uur aan de slag met thuiswerk als webcam model. Je ontvangt direct een schriftelijke reactie waarmee je jouw profiel als cam model af kunt ronden. Discretie altijd geboden!